fbpx

Admiraliteitsdagen 2023

Proost en proef met ons mee tijdens de Admiraliteitsdagen!

Op 7, 8, 9 en 10 september zijn er Admiraliteitsdagen in Dokkum! Door de hele historische binnenstad zijn vier dagen lang heel veel activiteiten voor het hele gezin en drie verschillende podia. Ook bij ons voor op de Markt wordt het gezellig! Met onder andere een reuzenrad voor de deur, en een podium met een leuk gevarieerd muziekprogramma.

Speciaal voor de Admiraliteitsdagen hebben we Admiraal gebak bij de koffie, een borrelplank voor bij de bieren van de Brouwers van de Admiraal (ook lekker bij bubbels!), en dinerplates in ons CAFÉ. Tijdens het festival toveren we Proef | Lokaal Dokkum om tot een exclusieve plek waar de zilte zeelucht je tegemoet komt. Op het menu staat onder andere Nederlandse kaviaar en King Fish. Je proeft de Nieuwe Friese Keuken met een maritieme touch!

Over de Admiraliteitsdagen

De Admiraliteitsdagen is een familiefeest voor iedereen uit Dokkum en verre omstreken, genietend van maritieme shows en activiteiten, op en rond het water. Dagenlang activiteiten voor iedereen, en heel veel mensen op de been om het met ongekend veel betrokkenheid met elkaar te organiseren. De Admiraliteitsdagen is daardoor een festival dat is uitgegroeid tot iets waarvan de organisatie ruim tien jaar geleden alleen maar van droomde. Ook dit jaar wordt het opnieuw mogelijk gemaakt dankzij heel veel sponsoren en vrijwilligers.

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes