Close
Admiraliteitsdagen Dokkum 2022
Een bijzonder weekend in Dokkum is in aantocht! Op 1, 2, 3 en 4 september vieren we de Admiraliteitsdagen in de vestingstad van het wad.

Hoewel het voor het festival de tiende editie betreft, is het voor ons als Hotel de ABDIJ de eerste editie die we van zo dichtbij meemaken sinds onze vestiging hier in 2020.

De Admiraliteitsdagen voelen als iets heel bijzonders voor ons. Het pand waarin Hotel de ABDIJ is gevestigd, had altijd al een regiofunctie. Ook vandaag de dag is het onze missie om onze gasten de stad en regio te laten beleven. Heel veel bezoekers gaan dat dit eerste weekend van september doen. Dat wij daar als hotel in kunnen faciliteren voor gasten en de organisatie van de Admiraliteitsdagen, vinden we heel speciaal.

Geluidsoverlast en parkeermogelijkheden

Tijdens de Admiraliteitsdagen kunnen we geluidsoverlast in ons hotel helaas niet voorkomen. De Markt waaraan ons hotel zich bevindt is onderdeel van het festivalterrein. De binnenstad van Dokkum is voor, tijdens en kort na het festival vanwege de veiligheid en toegankelijkheid van hulpdiensten afgesloten voor motorisch verkeer.
Parkeren kan wel bij ’t Panwurk, de Harddraver, het Kalkhuisplein, Lutjebleek en op het terrein van voormalig tuincentrum Mollema aan de Rondweg-Noord.Boek een kamer