fbpx

Arrangementen voor een culinaire of avontuurlijke zomer

Wat zijn jouw zomerplannen? Wij weten het wel: beleef het prachtige Friesland vanuit de perfecte uitvalsbasis, Hotel Abdij in Dokkum! Of je nu houdt van culinaire hoogstandjes, avontuurlijke uitstapjes of ontspannen genietmomenten, in onze arrangemen vind je het allemaal.

Ons hernieuwde café is nu een aantal weken open met de nieuwe shared dining kaart en het is een groot succes! Nieuwsgierig? Met het delen en beleven arrangement combineer je een overnachting in Hotel Abdij met een heerlijk sharing diner in ons sfeervolle café. 

Voor de echte fijnproevers bieden wij het culinaire restaurant Ode arrangement aan, waarmee je geniet van een culinaire beleving in restaurant Ode, onder leiding van chef Liudger van der Meer. Overnacht in een van onze nieuwe luxe suites en proef de authentieke Friese smaken. Voor een nog uitgebreidere culinaire ervaring is er het 3-daags culinair Fryslân arrangement, waarbij je dineert bij zowel restaurant Ode als Oan Tafel in Wergea, inclusief privévervoer. Begin je dagen met een bruisend ontbijt en sluit af met een Frysk slokje in onze lounge. Tsjoch!

Ben je meer avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor ons Wadlopen arrangement en ontdek het unieke Waddengebied met een ervaren privé-gids. Of ga vogels spotten in Nationaal Park Lauwersmeer met het vogelkijk arrangement Friesland, inclusief een shared-dining verrassingsdiner in ons café.

Boek nu jouw overnachting in Friesland en geniet van een onvergetelijk verblijf in Dokkum.

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes