Overnachting Musical de Tocht

Beleef De Tocht vanuit Dokkum

De Nederlandstalige musical De Tocht speelt vanaf 15 september in Leeuwarden. Een legendarische tocht verdient een onvergetelijke overnachting. Maak de beleving van de musical daarom nu compleet in Hotel de ABDIJ.

De Nederlandstalige musical over vijf vroegere schaatsvrienden is vanaf 15 september 2023 te bewonderen in Leeuwarden. In de musical is de Elfstedentocht de metafoor voor het leven dat de vrienden leiden.

Dokkum speelt een belangrijke rol in de Elfstedentocht. Het keerpunt van de Elfstedentocht in Dokkum – daar waar schaatsers na hun stempel direct keren en richting de finish in Leeuwarden rijden – is voor veel rijders een letterlijk keerpunt. Als je Dokkum heb gehaald, zul je ook de finish halen.

Een legendarische tocht verdient een onvergetelijke overnachting. Maak de beleving van de musical daarom nu compleet in Hotel de ABDIJ. In een arrangement rondom de voorstelling zorgen we ervoor dat je diner op tijd begint, brengen wij je naar Leeuwarden voor De Tocht en brengen we je terug naar Dokkum voor een heerlijke overnachting.

Bekijk het De Tocht arrangement

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.