fbpx

CHECK-IN
Inchecken kan vanaf 15:00 uur, indien je eerder arriveert, kun je jouw bagage alvast bij ons achterlaten. Arriveer je later? Dan horen wij dit graag. Dit is uiterlijk mogelijk tot 22:00 uur en maken dan graag een check-in afspraak.

CHECK-OUT
Onze check-out tijd is uiterlijk 11:00 uur. Wij vragen je de kamer op tijd te verlaten.

CREDITCARD
Een creditcard is vereist ter garantie van je reservering. Zodra je direct online betaald via iDEAL dan is een creditcard niet noodzakelijk.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is een uitzondering mogelijk in 2 hotelkamers, waar maximaal 1 hond is toegestaan. Neem hiervoor rechtstreeks contact met ons op.

ROKEN
Het is niet toegestaan om te roken in het hotel. Roken is alleen toegestaan in onze binnentuin.

TOERISTENBELASTING
De stad Dokkum brengt toeristenbelasting in rekening, deze is € 1,50 per persoon per nacht.

TYPFOUTEN & BESCHIKBAARHEID
In het geval van onjuiste tarieven of beschikbaarheid, zijn overduidelijke fouten en vergissingen (inclusief drukfouten, typefouten en nultarieven) niet bindend.

BETALING
De betaling van je overnachting en mogelijke extra’s moeten uiterlijk bij aankomst worden voldaan. Ook ontvang je alvast een betaallink om de betaling voor de reservering te voldoen.

ANNULEREN
Kosteloos annuleren kan tot de dag voor aankomst, 12:00 uur.

Wanneer je jouw reservering moet annuleren in geval van een no-show, gelden de annuleringsvoorwaarden en -termijnen van de Uniforme Voorwaarden Horeca. Neem hiervoor rechtstreeks contact met ons op.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes