fbpx

Voor groepen en gezelschappen

HFDST 6. GROEPEN

Hotel de Abdij

Landingsplaats voor gezelschappen

Groepsarrangementen voor zakelijk en privé

Een groepsarrangement op het wad faciliteren we vanuit Hotel de ABDIJ, in hartje historisch Dokkum. Van hieruit ga je de stad en de omgeving beleven, met een actief, ontspannen of inspirerend arrangement.

Kies je voor een overnachting bij je groepsarrangement, dan bieden we jouw gezelschap verschillende unieke kamers. Zakelijk combineer je je verblijf eenvoudig met een heisessie, vergadering, workshop of teamuitje. Kom je privé met familie of vrienden in groepsverband? Dan hebben we veel activiteiten in en rond de stad voor een aangenaam verblijf. We werken voor onze groepsarrangementen graag samen met andere ondernemers om aan jouw wensen te voldoen.

De regiofunctie van de ABDIJ

Het pand aan de Markt waarin Hotel de ABDIJ gevestigd is, heeft altijd een regiofunctie gehad. Eerst als belangrijk onderdeel van de Abdijkerk die werd gebouwd na de dood van Bonifatius. Later als weeshuis met ruimte voor zo’n 100 kinderen. Vandaag de dag bieden we als hotel een fijne basis met mooie arrangementen voor wie Dokkum en de regio wil leren kennen. Zakelijk, privé, in ieder gewenst gezelschap. Voel je thuis. Wees welkom.

Voel je thuis, wees welkom

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes