januari, 2023
#opdekaart

Onze eigen huisbubbel

De Frysling Brûswyn is heerlijk als aperitief, om mee te proosten in de lounge of bar, of om je dag mee te starten met een Brûswynontbijt!

Op nog geen 20 kilometer afstand van ons restaurant groeide het belangrijkste ingrediënt voor onze eigen huisbubbel. Het is de Johaniter druif. Jantiene van de Frysling plukte ze voor ons en samen ontwikkelden we er onze huisbubbel, oftewel Frysling Brûswyn van. Gemengd, geproefd en gebotteld vind je hem terug in onze wijnkelder. Heerlijk als aperitief, om mee te proosten in de lounge of bar, of om je dag mee te starten met een Brûswynontbijt!

Culinair Fryslân

Op de kaart gezet

Dat is de missie die we je graag laten proeven en ervaren. Alle items in deze rubriek #opdekaart geven je een kijkje in de keuken en laten zien hoe we dat doen. Wil je meer  lezen? Bekijk dan het volgende item of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niks.

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes