Op de kaart

HFDST 1. OVER ONS

Culinair Fryslân

Op de kaart gezet

Op de pagina vertellen over de missie en het doel. Hier komen alle nieuwsitems die bijdragen aan dit doel. De items waar we trots op zijn, de positieve verhalen in bladen, kranten, socials en meer. Allemaal een plek zodat iedereen wat we doen om die missie kracht bij te zetten.

Fruitcake donut gummi bears powder wafer pastry. Liquorice cake sesame snaps chocolate lemon drops. Carrot cake candy marshmallow lollipop biscuit cheesecake dragée gingerbread tiramisu. Donut chupa chups sugar plum pie apple pie fruitcake icing cotton candy.

@Instagram

#opdekaart

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗻 𝘀𝗰𝗵𝗶𝗷𝗻𝘁 ☀️
Binnen zitten is geen optie met dit mooie weer! We zijn buiten, daar waar de zon schijnt. In de binnentuin van ons hotel, voor op ons terras bij @proeflokaaldokkum, of elders in de stad; je bent welkom! Zien we jou dit 𝗣𝗶𝗻𝗸𝘀𝘁𝗲𝗿𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 in Dokkum?

Onze gasten op deze foto zitten langs een van de oudste muren van Dokkum. Al op tekeningen van eeuwen geleden en latere foto’s is hij te zien. De rozenstruik is uiteraard recenter 🌹 maar bloeit ook al heel wat jaren prachtig in de binnentuin van Hotel de ABDIJ.

#dokkum #hoteldeabdij #proeflokaaldokkum #vestingstadvanhetwad
...

28 0

𝗕𝗼𝗻𝗷𝗼𝘂𝗿 🥖☀️
Wat was er een leuke Franse markt vandaag in Dokkum! Studenten van ROC Friese Poort hadden de Franse slag flink te pakken bij het opzetten van de markt die ze organiseerden met Outlet Dokkum. Een leerzaam project en een fleurig geheel, op deze donderdagmiddag!

#dokkum #markt #frankrijk #bonjour @rocfriesepoort @outletdokkum
...

13 0

𝗖𝗵𝗲𝗰𝗸-𝗶𝗻 ✔️
Welkom bij Hotel de ABDIJ! Onze collega 𝗦𝗶𝗹𝗷𝗮 checkt je graag in voor fijne weekenden als deze. Het weer is perfect en er is veel te doen in de stad! Zien we jou snel in Dokkum?

✉️ welkom@abdij.nl
💻 hoteldeabdijdokkum.nl
📞 0519235500
📸 @lisasnipfotografie

#hoteldeabdij #dokkum #vestingstadvanhetwad #hemelvaart #weekend
...

22 0

𝘽𝙧𝙚𝙣𝙜 𝙚𝙚𝙣 𝙡𝙖𝙖𝙩𝙨𝙩𝙚 𝙜𝙧𝙤𝙚𝙩!

De Canadese veteraan Jim Parks en de familie van veteraan Art Boon vertrekken zaterdag vanuit Dokkum, na een week waarin ze verschillende herdenkingen en vieringen bijwoonden.

Iedereen die dat wil, is welkom om een laatste groet te brengen en uit te zwaaien.

🗓️ 𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟲 𝗺𝗲𝗶, 𝟭𝟬:𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿
📍𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗱𝗲 𝗔𝗕𝗗𝗜𝗝, 𝗠𝗮𝗿𝗸𝘁 𝟯𝟬𝗮, 𝗗𝗼𝗸𝗸𝘂𝗺

#delenmag #dokkum @visit_dokkum @lc_nl @frieschdagblad @bevrijdingsfestivalfryslan @proeflokaaldokkum
...

39 0

𝗦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻𝗶𝗲 🎉
Stefanie is vandaag jarig! Zij is van de zakelijke kant van ons bedrijf, maar weet op een zeer bevlogen en persoonlijke manier haar werk te doen. We wensen haar een mooi nieuw jaar!

#stefanie #abdij #proeflokaaldokkum #zakelijk #business #jarig
...

68 12

𝗣𝗹𝘂𝗸 𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗴 🌷
Je ontbijt in Hotel de ABDIJ smaakt éxtra lekker met een glaasje 𝗕𝗿û𝘀𝘄𝘆𝗻! De huisbubbel werd gemaakt in samenwerking met @frysling.

De Brûswyn vind je ook op de wijnkaart van 𝗣𝗿𝗼𝗲𝗳 | 𝗟𝗼𝗸𝗮𝗮𝗹 𝗗𝗼𝗸𝗸𝘂𝗺, een tip als je vandaag of morgen komt genieten van de 𝘱𝘢𝘢𝘴𝘣𝘳𝘶𝘯𝘤𝘩 🥂

We wensen iedereen die vandaag luncht of bruncht, eieren zoekt of vindt, proost of toost, in Dokkum of daarbuiten een hele fijne 𝗘𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗣𝗮𝗮𝘀𝗱𝗮𝗴!

#dokkum #pasen #plukdedag @proeflokaaldokkum
Foto: @lisasnipfotografie
...

27 0

𝗘𝗮𝗿𝘁𝗵 𝗛𝗼𝘂𝗿 ✨
Er staat een bijzondere avond op het programma in Dokkum: alle lichten rondom het Grootdiep en Kleindiep gaan vanavond voor even helemaal uit, in het kader van 𝗘𝗮𝗿𝘁𝗵 𝗛𝗼𝘂𝗿. Het wordt een belevingsavond waarbij je de donkerte van de binnenstad kunt bewonderen ▶️ De avond begint om 20:30 uur tegenover het stadhuis, en eindigt met een wandeling naar en beklimming van molen Zeldenrust.

Wethouder Rebecca Slijver opent de avond en fotograaf en darksky-kenner Marcel Renou vertelt over de impact van het licht in de stad. Op heel veel plekken op de wereld vindt Earth Hour vandaag plaats 🌎 In Dokkum is het doel om de inwoners en bedrijven bewuster te maken van de inzet van verlichting in onze gemeente en de waarde van duisternis.

De waarde van het licht zagen we de afgelopen maanden ook ✨ Al sinds begin december staat de binnenstad van Dokkum vol in het licht. Wat hebben we genoten van de sfeer en de warmte die dat gaf! Nu het zomertijd wordt, geeft de binnenstad weer op een andere manier licht. Daarmee maken we vanavond een start in het donker.

Foto: @marcelrfotografie

#dokkum #earthhour #darksky #donker #zomertijd #visitdokkum @noardeastfryslan @rebeccaslijver
...

64 3