Op de kaart

HFDST 1. OVER ONS

Culinair Fryslân

Op de kaart gezet

Op de pagina vertellen over de missie en het doel. Hier komen alle nieuwsitems die bijdragen aan dit doel. De items waar we trots op zijn, de positieve verhalen in bladen, kranten, socials en meer. Allemaal een plek zodat iedereen wat we doen om die missie kracht bij te zetten.

Fruitcake donut gummi bears powder wafer pastry. Liquorice cake sesame snaps chocolate lemon drops. Carrot cake candy marshmallow lollipop biscuit cheesecake dragée gingerbread tiramisu. Donut chupa chups sugar plum pie apple pie fruitcake icing cotton candy.

mei, 2023

Vers fruit op iedere kamer

Nieuw op iedere kamer in Hotel de ABDIJ: onze fruitschalen! Handgemaakt door Margriet Keramiek. Hiermee kunnen we vers fruit op
april, 2023
Gault & Millau vermelding voor Proef| Lokaal Dokkum Friesland

Topscore voor nieuwkomer Proef | Lokaal Dokkum in Gault&Millau

Proef | Lokaal Dokkum is één van de hoogste nieuwe binnenkomers in online restaurantgids Gault&Millau 2023!
april, 2023

Proef | Lokaal Dokkum in de Quote!

In het aprilnummer van Quote staat een prachtige recensie over Proef | Lokaal Dokkum.
januari, 2023

Onze eigen huisbubbel

De Frysling Brûswyn is heerlijk als aperitief, om mee te proosten in de lounge of bar, of om je dag
november, 2022

Proef verrassingsmenu Ode

Speciaal voor de eerste maanden heeft Proef | Lokaal Dokkum een ‘freonen fan’ arrangement samengesteld.

@Instagram

#opdekaart

𝟭𝗲 𝗸𝗲𝗿𝘀𝘁𝗱𝗮𝗴 | 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲𝗱 𝗯𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵
Kerstmis is de tijd van delen wat je lief is met wie je lief is. In het ABDIJ CAFÉ doen we dat zoals we het zelf lekker vinden: met een goed gevulde tafel en eten dat je met elkaar kunt delen. In onze 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲𝗱 𝗯𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 op eerste kerstdag serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes. Met wie deel jij? ❤️🌲

✉️ welkom@proeflokaaldokkum.nl
💻 proeflokaaldokkum.nl
📞 0519235505
...

31 0

Repost• @visit_dokkum Zondag 26 november van 13:00 tot 17:00 uur is er een extra koopzondag in Dokkum. Welkom in de historische binnenstad van Dokkum en op de Zuiderschans!

🎁 En maak ook zondag kans op prachtige geldprijzen; bij elke €10 die je in Dokkum besteedt, krijg je een gratis Eindejaarslot. Lees meer op dokkum.nl

#koopzondag #dokkum #shoppen #shoplokaal #shopindokkum

📸 @marcelrfotografie
...

34 1

𝗚𝗲𝗳𝗲𝗹𝗶𝘀𝗮𝘁𝗲𝗲𝗿𝗱!
Lisa is jarig vandaag! Zij is er al bij in de ABDIJ sinds bijna het begin. Om haar glimlach kun je nauwelijks heen als je het hotel of restaurant binnenstapt. Ze is vriendelijk, enthousiast, zorgzaam (ook voor haar collega’s!) en toegewijd aan de missie die we in Dokkum hebben: onze gasten de stad en de streek op z’n best laten beleven.

Gefeliciteerd met je 25ste verjaardag lieve Lisa!

#dokkum #lisa #jarig #gefeliciteerd

📸 @lisasnipfotografie
...

68 14

𝗛𝗲𝗿𝗳𝘀𝘁𝘃𝗮𝗸𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲 🍂☔️
Voor de een is de herfstvakantie in volle gang, voor de ander begint hij morgen. Kom je naar Dokkum? Dan hebben we mooie arrangementen, kamers naar keus en heel veel tips om Dokkum en de omgeving te komen ontdekken, júist ook in de herfst.

In de herfst komt de warmte van Hotel de ABDIJ pas echt goed tot z’n recht. De wind die jaagt, de buien die vallen, de lucht die kouder wordt; wij bieden je een huis vol warmte en luxe 🔥 Kom jij de warmte van Hotel de ABDIJ opnieuw omarmen?

✉️ welkom@abdij.nl
💻 hoteldeabdijdokkum.nl
📞 0519235500

#dokkum #overnachten #arrangement #herfstvakantie
...

17 0

Repost @visit_dokkum ❄️ Beleef Spektakelmusical De Tocht vanuit keerpunt Dokkum! ❄️

Spektakelmusical De Tocht laat de magie van de Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een ijsvloer van 2.000m². Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan!’

#Dokkum biedt volop mogelijkheden om je verblijf helemaal in Elfstedenstijl door te brengen. Benieuwd? Lees dan verder: via dokkum.nl ⛸️

#DeTocht #musicaldetocht #elfstedentocht #vestingstad #vestingstadvanhetwad #dokkum
...

22 0

𝗗𝗲 𝘄𝗮𝗿𝗺𝘁𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗔𝗕𝗗𝗜𝗝
Natuurlijk houden we van de zomer, en van de nazomerse dagen. Maar nu we langzaam over gaan op de herfst komt de warmte van de ABDIJ pas echt goed tot z`n recht. De wind die jaagt, de buien die vallen, de lucht die kouder wordt; wij bieden je een huis vol warmte en luxe.

Kom jij de warmte van Hotel de ABDIJ omarmen? We hebben mooie arrangementen, kamers naar keus en heel veel tips om Dokkum en de omgeving te komen ontdekken, júist ook in de herfst.

✉️ welkom@abdij.nl
💻 hoteldeabdijdokkum.nl/arrangementen
📞 0519235500

#hoteldeabdij #dokkum #weeswelkom
...

30 0

𝗔𝗕𝗗𝗜𝗝 𝗖𝗔𝗙É
Heb jij ook zo genoten van dit weekend in Dokkum, met de Admiraliteitsdagen? We hadden een speciale CAFÉ kaart en goed nieuws; ons café is 𝗶𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗸 geopend. Op deze heerlijke plek in Hotel de ABDIJ ontdek je lekkere (borrel)gerechten, samengesteld door Dokummer chef Liudger van der Meer.

Proost, op de Admiraliteitsdagen die waren! 🥂

#admiraliteitsdagen #dokkum #abdii #cafe
...

60 0

Extra feest in Dokkum vandaag want Geert Jan is jarig! 🥳

We hebben hem in de vestingstad het afgelopen jaar leren kennen als een man met ongekende culinaire creativiteit, en zijn trots dat wij samen met hem de Nieuwe Friese Keuken bij ons hebben geïntroduceerd 🙏🏻

Gefeliciteerd Geert Jan!

📸 @lisasnipfotografie

#dokkum #geertjanvaartjes @gjvaartjes @dutchcuisine
...

47 0