Nieuws

HFDST 1. OVER ONS

Nieuws uit de ABDIJ

Fuotten-yn-de-klaai-lunch

Met je voeten in de aarde lunchen, dat is wat de fuotten-yn-de-klaai-lunch op z’n Fries betekent. Het kan binnenkort!

Vers fruit op iedere kamer

Nieuw op iedere kamer in Hotel de ABDIJ: onze fruitschalen! Handgemaakt door Margriet Keramiek. Hiermee kunnen we vers fruit op de kamers aanbieden en dat op een ABDIJ-waardige manier presenteren.

Onze eigen huisbubbel

De Frysling Brûswyn is heerlijk als aperitief, om mee te proosten in de lounge of bar, of om je dag mee te starten met een Brûswynontbijt!

Culinaire Elfstedentocht Dokkum 2023

Culinaire Elfstedentocht Dokkum 2023

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari vond de tweede editie van de Culinaire Elfstedentocht in Dokkum plaats. Proef | Lokaal Dokkum deed mee! Deelnemers gingen op ontdekkingsreis door Dokkum, langs verschillende restaurants.

Opening Proef | Lokaal Dokkum

Video: ons openingsweekend

Mooie woorden werden gesproken op de officiële openingsavond van Proef | Lokaal Dokkum afgelopen donderdagavond. Bekijk de video

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes