Nieuws

HFDST 1. OVER ONS

Nieuws uit de ABDIJ

Paas arrangement met bezoek aan schapenhouderij

Voor de Paasdagen van 2022 hebben we een – vinden we zelf – erg leuk arrangement samengesteld met een lokale schapenhouder! Tijdens je verblijf breng je een bezoek aan een schapenhouderij in Ternaard.

Het verhaal van Nederland: Podwalk Dokkum: strijd van de Friezen

De podwalk uit Het verhaal van Nederland

Stap zelf in de geschiedenis; download de app en loop de bijzondere wandeling uit de televisieserie Het verhaal van Nederland waarin Daan Schuurmans je vertelt over Bonifatius en de sporen van de Friese geschiedenis in onze regio.

Dark Sky Park Lauwersmeer beleven?

Nieuw: 2-daags Dark sky arrangement

Nergens ervaar je de donkerte zo puur als in het waddengebied. De duisternis wordt in dit laatste stukje ongerepte natuur in Nederland nauwelijks verstoord door bebouwing. Lees over ons nieuwe arrangement

Sfeervol winkelen in Dokkum

Om te winkelen vind je een variété aan adresjes in Dokkum. Het zal je opvallen dat de persoonlijke benadering in onze gezellige binnenstad voorop staat.

Onze deur blijft open

Kom je binnenkort langs? Onze deur blijft open. Lees wat je moet weten over je aankomst in ons hotel

Private dinner hotel

Private dinner op je kamer

Het 3- of 4-gangen verrassingsdiner geniet je op woensdag tot en met zondag in je kamer of suite. Bij het private dinner raden we je graag een passende fles wijn aan.

November: Kunstmaand Ameland

De hele maand november is het Kunstmaand op Ameland. Het werk van 100 verschillende makers uit onder andere Scandinavië, Duitsland

Bezoek de Wadopera met 3-gangen verrassingsdiner

De voorstelling ‘Wadopera’ vertelt het aangrijpende verhaal van visser Peter Grimes op een unieke locatie achter de zeedijk bij Paesens-Moddergat. Combineer je bezoek aan de Wadopera met 3-gangen verrassingsdiner en overnachting bij Hotel de ABDIJ.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes