april, 2023
#opdekaart

Proef | Lokaal Dokkum in de Quote!

In het aprilnummer van Quote staat een prachtige recensie over Proef | Lokaal Dokkum.

Onlangs mochten we een bijzondere gast verwelkomen in Proef | Lokaal Dokkum. Culinair redacteur Ben Kuenen van het magazine Quote kwam dineren en schreef daarover een prachtige recensie in het aprilnummer. Hij bewondert daarin de nieuwe Friese keuken en het 80/20 principe waarmee chef Liudger van der Meer werkt. Ook proeft hij de Brûswyn, die goed in het thema en bij de amuses past, aldus Kuenen. Dat de rode biet inderdaad als een braadstuk gegeten wordt bij ons, verrast hem zeer. ‘De Friese trots spat hier van de borden af’ schrijft hij, en dát maakt ons vervolgens weer trots.

Culinair Fryslân

Op de kaart gezet

Dat is de missie die we je graag laten proeven en ervaren. Alle items in deze rubriek #opdekaart geven je een kijkje in de keuken en laten zien hoe we dat doen. Wil je meer  lezen? Bekijk dan het volgende item of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niks.

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.