Gault & Millau vermelding 2024 Proef | Lokaal Dokkum
februari, 2024
#opdekaart

Proef | Lokaal Dokkum in Gault&Millau 2024

De fijnproevers van Gault&Millau hebben weer bij ons genoten en dat leverde opnieuw prachtige punten op in de online restaurantgids!

‘Chefs Liudger van der Meer en Geert-Jan Vaartjes onderscheiden zich op diverse manieren en niet alleen met hun Dutch Cuisine, focus op lokale Friese producten en 80/20 gedachtegoed. Samen met hun team tonen ze ambitie om service standaards hoog te zetten, gekoppeld aan een zeer warme en vriendelijke omgang met hun gasten.’

Dank voor deze supermooie beoordeling en gefeliciteerd aan alle nieuwkomers en winnaars!

Bekijk en lees de vermelding op Gault & Millau

Culinair Fryslân

Op de kaart gezet

Dat is de missie die we je graag laten proeven en ervaren. Alle items in deze rubriek #opdekaart geven je een kijkje in de keuken en laten zien hoe we dat doen. Wil je meer  lezen? Bekijk dan het volgende item of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niks.

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes