Quality Lodgings schild uitgereikt aan ABDIJ Dokkum

Bij de entree van ons hotel hebben we vanmorgen het schild van Quality Lodgings met trots in ontvangst genomen!

In alle vroegte van de maandagochtend kreeg Iris Boersma van Hotel de ABDIJ het schild van Quality Lodgings uitgereikt op de stoep van het hotel. Chairman Sander Allegro van Quality Lodgings verbleef er speciaal een nacht voor in Dokkum. “Je ziet dat over alles is nagedacht, en niet alleen met het hoofd, maar ook met liefde”, was zijn reactie. 

“De liefde voor de hospitality zie je in Hotel de ABDIJ terug in alles; in de materialen, in de kunst, maar je ziet het ook heel erg in de mensen. Wat een talent.” Allegro proefde zondagavond van de gastronomische kunsten van Proef | Lokaal Dokkum, die eveneens een vermelding in de gids van Quality Lodgings kregen. “Ik heb zelden meegemaakt dat het personeel zoveel kan vertellen over het eten en de wijnen, met zoveel passie voor het geheel.”

Hotel de ABDIJ in Dokkum is sinds oktober 2023 aangesloten bij Quality Lodgings, als een van de inmiddels 116 hotels in Nederland. “We zoeken naar de echt unieke hotels en daar is deze er absoluut een van. Dit hotel heeft echt de QL-factor waar we naar op zoek zijn. Ik wist dat het hier mooi was, maar het is nog mooier dan ik dacht”, aldus Allegro.

Een tweede schild voor Hotel de ABDIJ is aangevraagd. Het wordt te zijner tijd bevestigd aan het pand tegenover de ABDIJ, waar dit jaar vijf nieuwe luxe suites worden geopend.


Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes