Shared dining in ons vernieuwde Abdij café

Vanaf vandaag in het verbouwde Abdij café: shared dining. Heerlijke gerechten om te delen met je tafelgenoten.

Ons café heeft een flinke make-over ondergaan de afgelopen weken. Met de ruimte van het voormalig Proeflokaal erbij, is het een prachtig geheel geworden. hebben. Proeflokaal maakt natuurlijk plaats voor restaurant Ode, dat eind juni opent.  En wat is er een betere gelegenheid voor een nieuwe kaart dan een nieuw café? Shared dining it is! Heerlijke gerechten om te delen met je tafelgenoten.

Shared dining it is!
Chef Liudger van der Meer heeft zich de afgelopen tijd gebogen over een verrassend veelzijdig menu. Eten zoals we zelf het liefste doen; alle gerechten op tafel en delen maar. Echt culinair delen en beleven, want eten doe je samen, herinneringen maak je samen. De nieuwe kaart vind je hier en een impressie van het nieuwe café hieronder ⬇️

Verrassingsmenu

Surprise! Kun je niet kiezen of wil je je laten verrassen door onze chefs? Geniet  dan van ons wekelijks wisselende 3-gangen verrassingsmenu.

Speciaal voor de kids

Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Onze chefs maken speciaal voor onze jongste gasten met liefde op bestelling klaar wat ze maar willen!

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes