Onze deur blijft open

Kom je binnenkort langs? Onze deur blijft open. Lees wat je moet weten over je aankomst in ons hotel

Vanwege de grote zorgen rondom het coronavirus is ons restaurant net als alle horeca in Nederland tot en met 25 januari 2022 gesloten. Wel serveren we ontbijt, lunch en diner op je kamer. Zowel de lunch als het diner serveren we in een verrassingsmenu met meerdere gangen op woensdag tot en met zondag. Op maandag en dinsdag zijn er afhaalmogelijkheden voor het avondeten in de stad.

Van 19 januari t/m 23 januari 2022 is het restaurant gesloten voor lunch en diner op je kamer of suite.

We denken graag creatief met je mee om je verblijf in Dokkum aangenaam te maken. Deze arrangementen zijn geschikt naar de omstandigheden gemaakt. Ook kunnen we je een privé excursie in Dark Sky park Lauwersmeer in de avond aanbieden, of een stadswandeling overdag. Omdat we hier het geluk van rust en ruimte in de omgeving hebben, zijn er genoeg plekken om eens goed uit te waaien. We tippen je graag hierover. 

Wij zorgen voor een prettig verblijf voor jou in ons hotel. Mocht je jouw hotelreservering willen annuleren of omboeken, dan begrijpen we dat. Het terugdraaien van je reservering kan tot 24 uur voor aankomst in ons hotel kosteloos. We vragen je hierover te mailen. Op die manier kunnen wij jou het beste tot dienst zijn.

Bij aankomst in het hotel

In de openbare ruimtes in ons hotel dragen wij mondmaskers en houden wij 1,5 meter afstand. We vragen aan jou als gast dat ook te doen.Bij het inchecken in ons hotel hoef je geen toegangsbewijs te laten zien. Bedankt voor je begrip!

Team ABDIJ

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vier kerst met een Shared Brunch.  In onze shared brunch serveren we een voor- hoofd- en nagerecht op shared dishes