Close

Onze deur blijft open

Kom je binnenkort langs? Onze deur blijft open. Lees wat je moet weten over je aankomst in ons hotel

De komende drie weken sluit de horeca om 17:00 uur. We raden je in plaats van een diner een uitgebreide lunch in meerdere gangen aan; geheel verzorgd door ons restaurant de Waard van Dokkum op woensdag tot en met zondag. Ook is een private dinner in je kamer of suite mogelijk. Op maandag en dinsdag is ons restaurant niet open voor lunch en diner en adviseren we een maaltijd in of uit de stad te halen.

We denken graag creatief met je mee om je verblijf in Dokkum aangenaam te maken. Zes van onze arrangementen zijn geschikt naar de omstandigheden gemaakt. Ook kunnen we je een privé excursie in Dark Sky park Lauwersmeer in de avond aanbieden, of een stadswandeling overdag. Omdat we hier het geluk van rust en ruimte in de omgeving hebben, zijn er genoeg plekken om eens goed uit te waaien. We tippen je graag hierover. 

Wij zorgen voor een prettig verblijf voor jou in ons hotel. Mocht je jouw hotel- of tafelreservering willen annuleren of omboeken, dan begrijpen we dat. Het terugdraaien van je reservering kan tot 24 uur voor aankomst in ons hotel kosteloos. We vragen je hierover te mailen. Op die manier kunnen wij jou het beste tot dienst zijn.

Bij aankomst in het hotel

In de openbare ruimtes in ons hotel dragen wij mondmaskers en houden wij 1,5 meter afstand. We vragen aan jou als gast dat ook te doen. Bij het inchecken in ons hotel hoef je geen toegangsbewijs te laten zien. Ga je aan tafel voor in het rastaurant, dan is dat wel nodig. Bedankt voor je begrip!

Team ABDIJ

Nieuws van de ABDIJ

Nieuws van de ABDIJ in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.